ARENA ICE FEVER

'Medvjedi' prodavali ulaznice za spektakl

06.01.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Hokejski spektakl PAN Arena Ice Fever počinje za 8 dana, a Medveščak će 13. siječnja utakmicom protiv Innsbrucka otvoriti drugo ovosezonsko izdanje najvećeg hokejskog događaja u regiji. Bit će to prva u nizu od pet utakmica koju će zagrebački Medvjedi odigrati u Areni Zagreb od 13. do 27. siječnja u sklopu Erste bank hokej lige

Povodom toga je u Centru Cvjetni održano zanimljivo jutarnje druženje na kojem su igrači Medveščaka svojim vjernim navijačima prodavali ulaznice za spektakl PAN Arena Ice Fever. Tako su po posebnim promotivnim cijenama ulaznice prodavali Robert Kristan, Saša Martinović, Dario Kostović, Gal Koren, Dennis Bozic i Petar Trstenjak, koji su sa velikim zadovoljstvom ne samo prodavali ulaznice, već i dijelili autograme, ali se i fotografirali s mnogobrojnim navijačima, ali i znatiželjnicima koji su posjetili Centar Cvjetni.

Program događanja vodila je simpatična Ines Preindl koja je pokazala zavidno hokejaško znanje, a od svojih sugovornika uspjela je saznati i tajnu uspjeha Medveščaka u posljednje četiri sezone. Jedan od onih koji je s Medvjedima već četvrtu sezonu i koji je Ines Preindl najbolje objasnio uspješnu Medveščakovu priču je Robert Kristan koji je u brlog već četiri sezone.

'U Zagrebu uistinu uživam, a Medveščak je klub koji svake godine raste u svakom pogledu. Drago mi je da smo u ove četiri sezone prošli toliko toga dobrog, jer ova sredina uistinu je zaslužila jednu ovako lijepu sportsku priču. O navijačima je sve već napisano, rečeno, a ja im samo još jednom mogu zahvaliti na podršci koju nam daju i na atmosferi koja me uvijek iznova oduševi na svakoj domaćoj utakmici. Pozivam ih i u Centar Cvjetni, ali i na utakmice u Areni na još jedna veliki hokejski spektakl', rekao je golman Medveščaka Robert Kristan.