NEMA VIŠE KARATA

Medveščak rasprodan za sat vremena

13.01.2010 u 17:12

Bionic
Reading

Hokejaška groznica trese Zagreb. Ulaznice za dva susreta Winter Classica protiv Villacha i Vienna Capitalsa rasprodane su u rekordnom roku, a ostalo je dosta onih koji nisu uspjeli kupiti dragocjeni papirić da pogledaju Medveščak

Iz kluba su izvijestili kako su u samo 60 minuta rasprodane ulaznice za dvije hokejske utakmice zagrebačkih 'medvjeda' na Šalati. Nažalost, svi ljudi koji su stajali po hladnoći u redu nisu mogli biti zadovoljni, jer nisu uspjeli kupiti kartu.

Podsjetimo, Medveščak će na klizalištu Šalata dočekati suparnike iz EBEL lige Villach (petak 29. siječnja, 19.15) i Vienna Capitals (nedjelja 31.siječnja, 18 sati). Uz utakmice, vodstvo kluba organizirat će i niz dodatnih zabavnih sadržaja.

Za one koji nisu došli do svoje ulaznice Klub u suradnji s vodstvom klizališta Šalata i službom osiguranja u narednim danima pokušat će osigurati manji broj dodatnih ulaznica za slobodnu prodaju.

'Očekivali smo velik interes, no ovo nas je uistinu pozitivno iznenadilo. Istovremeno nam je žao onih koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu. Zagrepčani su još jednom pokazali da se hokej definitivno vratio u Zagreb. Pokušat ćemo u tim danima vikenda organizirati niz sportskih i zabavnih događanja zbog kojih će publika, osobito obitelji, provesti po cijeli dan na Šalati, a ne dolaziti samo tijekom utakmica', rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović.