EBEL LIGA

Medveščak nakon drame produžetka ispao!

08.03.2013 u 22:32

Bionic
Reading

Za hokejaše Medveščaka završila je sezona u regionalnoj EBEL ligi. 'Medvjedi' su u šestoj utakmici odigranoj u Salzburgu poraženi od Red Bulla 3:2 (0:0, 2:1, 0:1; 1:0) nakon produžetka te tako ispali iz četvrtfinala doigravanja

Hokejaši Red Bull Salzburga na svom su ledu pobijedili zagrebački Medveščak u produžetku s 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 1-0) u šestoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige, čime su dobili seriju s 4:2.

Iako su nadoknadili zaostatak od 2:0 u ovoj utakmici, te su uspjeli odvesti utakmicu u produžetak, igrači Medveščaka na kraju ipak nisu smogli snage za potpuni preokret, koji bi im omogućio odlučujući, sedmi susret pred svojim navijačima u zagrebačkom Domu sportova, pa će u polufinalu igrati Red Bull Salzburg. Kao i u petom ogledu u Zagrebu, Red Bull je opet slavio u dodatnom vremenu.

Domaćini su poveli u 26. minuti pogotkom Ryana Duncana s igračem više. Samo 90 sekundi nakon prvog pogotka, domaćini su zabili i drugi, a strijelac je bio Daniel Richmond

U 38. minuti, prvi gol za 'medvjede' zabio je David Brine s igračem više. Uspio je jedan odbijanac iz blizine ugurati u mrežu. U 51. minuti, Brandon Buck je s igračem više izjednačio na 2:2 udarcem kroz noge domaćeg vratara.

Nakon dvije minute i 28 sekundi igre 'četiri na četiri' u dodatnom vremenu, konačni rezultat postavio je Ryan Duncan svojim drugim pogotkom na utakmici za veliko slavlje domaćina.

Austrija 1. liga
Doigravanje
Red Bull Salzburg Medveščak 3:2 pr.
završni rezultat 4:2
Villach Linz 6:1
trenutni rezultat 3:3