PODRŠKA RUKOMETAŠIMA

Medveščak ide po pobjedu u Areni te sprema iznenađenje za navijače!

25.01.2013 u 15:41

Bionic
Reading

Nastavlja se Arena Ice Fever. Hokejaši Medveščaka večeras će u zagrebačkoj Areni ugostiti momčad KAC-a u drugom kolu međurunde EBEL-a

Medvjedi nisu najbolje otvorili međurundu, jer su u 1. kolu izgubili kod Villacha 4:2, nakon što su prethodno vodili 2:1. Zagrebačka je momčad tim porazom ostala bez drugog mjesta, ali se Dario Kostović, jedan od strijelaca u Villachu, nada da će se vrlo brzo vratiti na pobjedničke staze.

'Moram reći da smo jako dobro igrali kod Villacha. Imali smo prilike povećati vodstvo, ali pak nije htio ući u gol. U zadnjoj trećini su nas oni kaznili jer smo zadnjih osam minuta slabo igrali. Nikako nismo mogli doći do šanse da okrenemo utakmicu i da je dobijemo', rekao je Kostović.

Do početka doigravanja još je devet kola, a svaka je pobjeda vrlo važna, jer će bolje plasirane momčadi moći birati protivnike u četvrtfinalu.

'Bit će svega. Sad je svaka utakmica teška, jer se igra protiv prvih šest momčadi. Jednostavno treba ostati u formi. Nema veze sada jesi li nakon ovoga kruga prvi ili četvrti, važno je biti na prve četiri pozicije, jer onda u doigravanju imaš prednost domaćeg terena. Gledat ćemo da se što manje ozlijedimo, odigrati dobro, naravno, probati sve pobijediti, ali najvažnije je ostati u formi i pripremiti se za play-off', kazao je Kostović.

Pred Medvjedima su još dvije utakmice u Areni, večerašnja s KAC-om i nedjeljna protiv Linza.


'KAC isto traži svoju formu. Jako je neugodna momčad, a pogotovo kod njih u gostima. Nadam se da će doći što više navijača i pomoći nam. Rukometaši igraju poslije nas, a ako tehnička služba uspije to riješiti, nakon naše utakmice će se na velikom ekranu moći gledati i rukometna utakmica, što je dodatan razlog da navijači dođu u Arenu', rekao je Kostović.

Večeras u Zagreb u dresu KAC-a opet stiže dojučerašnji ljubimac domaće publike Tom Zanoški, koji je u nedavnom ogledu u Ledenoj dvorani bio jedan od strijelaca za svoju novu momčad.

'Ne bih htio to puno komentirati. Da, Tom dolazi nazad, igrati još jednom ovdje u Areni gdje je prošle godine jako dobro igrao. Njemu dobro leži ovaj led, ali što je - tu je, otišao je u Klagenfurt. Tako je uvijek u životu - igrači dolaze, igrači odlaze. Nećemo se puno time zamarati, igrat ćemo kao svaku drugu utakmicu', istaknuo je Kostović