TEŠKE OZLJEDE

'Medo' Rivers morao na hitnu operaciju slezene

04.01.2011 u 12:29

Bionic
Reading

Igrač od kojeg se u Medveščaku puno očekivalo morao je u utorak na hitnu operaciju slezene. Posljedica je to ozljede u posljednjoj utakmici 'medvjeda' u Villachu

Nedjeljna utakmica Medveščaka u Villachu neće ostati upamćena po dobrome. Ne samo što je uvjerljivo poražena 2:5, već je zagrebačka momčad ostala i bez Jamieja Riversa, koji je stigao u ekipu da bi pojačao obranu. Rivers je stradao u duelu sa suparnikom i zadobio prilično teške unutarnje ozljede, a zbog operacije slezene neće ga biti do kraja sezone.

'Za Riversa je sezona završena. Naime, nakon duela s igračem tijekom utakmice u Villachu zadobio je tešku unutarnju ozljedu slezene koja isprva nije uočena. Tek nakon odlaska na hitnu zbog zdravstvenih komplikacija ustanovljeno je da se radi o puknuću slezene, a igrač je u ovim trenucima na operaciji. Predviđa mu se oporavak od oko dva mjeseca, a prema mišljenju klupskih liječnika, neće se vratiti na led do kraja sezone', objasnio je Ranko Vučinić, glasnogovornik 'medvjeda'.

U večerašnjoj utakmici protiv Olimpije u Domu sportova hrvatski prvaci bit će oslabljeni i neigranjem Johna Hecimovica, koji ima problema s koljenom, te Jonathana Filewicha, koji je još protiv mađarske Albe dobio opasan udarac u glavu.