VESELE SE HONDI

McLaren u euforiji: Slijedi deset godina uspjeha!

13.08.2013 u 11:27

Bionic
Reading

Ravnatelj McLarena Martin Whitmarsh vjeruje da za ekipu slijede odlični dani, nakon debakla kojeg je na stazi doživjela ove sezone

Momčad iz Wokinga posljednjih se 15 godina redovito borila za pobjede u utrkama, no ove sezone potpuno je potonula, zbog promašenog dizajna MP4-28 bolida. Ipak, u McLarenu nema brige. Potpisan je ugovor o dobavljanju motora s Hondom od 2015. i sigurni su da će se vratiti na sam vrh i to vrlo brzo.

'Veliko je uzbuđenje u tvrtki. Bio sam ovdje kad smo se posljednji put utrkivali s Hondom. Oni njeguju pravu kulturu utrkivanja i takav duh. Ovo je uzbudljivo i jako motivirajuće za ekipu,' izjavio je ravnatelj Martin Whitmarsh koji je svjestan da je njegova ekipa svoje najveće uspjehe u povijesti doživjela upravo s Hondinim motorima.

'Možemo pogledati prema sljedećih deset godina svjesni da imamo fantastičan budžet, resurse, brojne sponzore i partnera u Hondi s kojim možemo nastaviti pobjeđivati i biti uspješni u Formuli 1. Bit će to izazov, uvijek je tako, no vrlo uzbudljiv,' zaključio je prvi čovjek momčadi koja prekida 20 godina dugu suradnju s Mercedesom.