formula 1

McLaren je odradio fantastičan posao; jedan od najboljih mladih pilota Formule 1 i dalje će zadavati puno problema konkurentima

09.02.2022 u 15:45

Bionic
Reading

Britanski vozač Formule 1 Lando Norris (22) ostat će u McLarenu do kraja 2025. godine nakon što je potpisao novi četverogodišnji ugovor s ovom momčadi

Prošle sezone Lando Norris (22) je četiri puta bio na postolju, ostvario je tri treća i jedno drugo mjesto, te je na kraju završio kao šesti u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Formule 1, a McLaren na četvrtom mjestu u poretku konstruktora.

'Produženje suradnje pokazuje našu vjeru u njegov talent. Također, to je pokazatelj njegova povjerenja i predanosti našoj momčadi i putu da postanemo konkurentni u borbi za naslov svjetskog prvaka', objavio je šef momčadi Andreas Seidl.

Norris je jedan od mladih nada Formule 1, a za McLaren je debitirao 2019. godine, nakon što je bio testni i rezervni vozač.

'Odrastao sam s ovom momčadi i dio sam putovanja na kojem se nalazimo. Prošla sezona bila je veliki korak naprijed u mojoj karijeri i rezultatima momčadi. Mogu vidjeti i osjetiti rad i predanost u ekipi kako bi bili u poziciji da pobjeđujemo i osvajamo naslove', kazao je Norris.