KAD TAKO KAŽE PRVAK

Max Verstappen podigao glas: Ne razumijem ovo, nema smisla!

17.11.2023 u 06:18

Bionic
Reading

Max Verstappen, svjetski prvak u Formuli 1, ne veseli se novoj utrci koja se ovog vikenda vozi u Las Vegasu

Trostruki prvak ne voli sve što okružuje utrku koja će se prvi put održati u Las Vegasu. Cijeli događaj krenuo je sa glazbenim koncertom na kojem su nastupali Kylie Minogue i Journey, a vozači su pred publikom bili predstavljeni u spektakularnom programu.

'Svejedno će zaraditi novce sviđalo se ovo meni ili ne, ali ne mislim glumiti. Govorim svoje mišljenje o pozitivnim i negativnim stvarima. Jednostavno sam takav. Neki ljudi vole ovakav šou, ali ja ga ne volim. Uvijek sam pratio formulu zbog utrka. Volim biti u Vegasu, ali ne toliko zbog utrk'a, rekao je Verstappen te dodao:

'Ja bih najradije preskočio sve te stvari. Ne radi se o pjevačima, ali kad samo stojiš tako, osjećaš se kao klaun.'

Vozači su trebali biti gosti i na jednoj zabavi u Wynn Hotelu, ali nekoliko njih je izbjeglo tu obavezu, među kojima je bio i Verstappen koji je rekao da 'nema interesa' za to, kao i da nova ulična utrka 'nije jako zanimljiva'.

  • +21
Formula 1, VN Brazila Izvor: Profimedia / Autor: FLORENT GOODEN / Panoramic / Profimedia

Velika nagrada Las Vegasa održat će se u neubičajeno vrijeme, od 22 sata u subotu navečer, prvi put će se utrka održati u subotu u posljednjih 40 godina.

'Ne razumijem ovo. Veoma je iscrpljujuće na kraju sezone da moramo ovo raditi. Nema smisla', dodao je Verstappen.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'