samouvjereni Australac

Hrgovićev protivnik zna sve o hrvatskom mentalitetu; poslao mu je i poruku što ga čeka

16.11.2023 u 15:47

Bionic
Reading

Teku završne pripreme za novi meč Filipa Hrgovića, najboljeg hrvatskog boksača, koji je zakazan za 23. prosinca u Rijadu

Na toj spektakularnoj borilačkoj priredbi borit će se 31-godišnji Filip Hrgović protiv 41-godišnjeg Australca Marka De Morija koji u karijeri ima ukupni učinak od čak 36 nokauta u 41 borbi (ukupno 43 borbe i 2 poraza).

No, to neće biti glavna borba večeri, kao što neće biti ni ona između Tysona Furyja i Oleksandra Usika koja je za taj spektakl otpala.

Organizatori još traže atraktivne protivnike za najatraktivniju borbu večeri…

No, kad je Hrgovićev protivnik u pitanju treba reći kako riječ o iskusnom boksaču koji je u sjajnoj formi.

'Da, imam 11 pobjeda u nizu, od koji je deset ostvareno nokautom. Isto tako sam svjestan da moji protivnici nisu bili na razini na kojoj je Filip Hrgović. Pratim njegovu karijeru i svjestan sam da je nadaren, da udara snažno i ima čvrstu bradu. No, protiv koga god se borio pokušavam mu oštetiti slezenu i napasti tijelo', kazao je De Mori o hrvatskom boksaču.

'Itekako sam svjestan da je jako dobar i snažan borac. Promatrao sam ga i stižem na borbu kako bih ga probao pobijediti u prve četiri runde', optimistično je najavio De Mori.

Dotakao se i zarade te slave koju bi mu donio taj meč:

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Znate, eventualna pobjeda bi mi potpuno promijenila karijeru i život. Novac koji možete zaraditi od revanša, od sljedeće borbe, djeci i unucima pričao bih što sam napravio u karijeri... Eto, toliku dozu poštovanja imam prema Hrgoviću', dodao je De Mori.

Također treba reći kako De Mori jako dobro poznaje hrvatski mentalitet jer se 2014. godine oženio za powerliftericu Milijanu Vojnović s kojom je jedno vrijeme živio u Splitu gdje je trenirao i gdje je o njemu brinuo u svakom smislu legendarni hrvatski olimpijac Mario Šivolija-Jelica.