neustrašivi slovenac

Matjaž Kek nakon Poljuda poslao jasnu prijetnju Dinamu: Neka svi znaju!

31.03.2018 u 20:00

Bionic
Reading

Trener Rijeke Matjaž Kek izjavio je nakon remija s Hajdukom da mu je žao što njegovi igrači nisu dotukli protivnika kad su imali priliku, ali ne boji se polufinala Kupa na Maksimiru i protiv Dinama ide na pobjedu i prolazak dalje...

Hajduk i Rijeka remijem u derbiju pomogli su 'modrima' ove subote da se učvrste na prvom mjestu ljestvice HT Prve lige, a obje momčadi mogu žaliti za propuštenim prilikama u utakmici koja je završila 1:1.

  • +6
HT Prva liga, 27. kolo: Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iako je tijekom zime izgubio mnogo važnih igrača i ponovo je u fazi uigravanja momčadi, trener Rijeke napravio je dobar posao i njegova družina opet je vrlo čvrsta, a protiv Hajduka na Poljudu nastavila je uspješan niz, jer zadnji je put izgubila u Splitu davne 2011. godine.

'Ja sam nezadovoljan, jer smo imali kod 1:0 dvije meč lopte, to na Poljudu moraš dati. Znao sam da će nam biti teško pod tim pritiskom, jer je tu puno novih igrača koji nisu igrali ovakve derbije. No, mi smo prošli Poljud i sad već razmišljamo o sljedećoj utakmici koja je jedna od najvažnijih u ovom dijelu sezone,' izjavio je Matjaž Kek i naglasio:

'Meni je svejedno kakav će biti rezultat u ovoj fazi sezone. Meni je bitno da uđemo u Europu i da vidim kako ova ekipa koja je tek u formiranju može odgovoriti na teške utakmice.'

Hajduk - Rijeka 1:1 (27. kolo 2017./18., 31.3.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Rijeku u srijedu čeka utakmica u kojoj može ostati bez zadnje prilike za osvajanje trofeja: polufinalni dvoboj Kupa protiv Dinama.

'Idemo u Maksimir, idemo dobiti i proći, to neka svi znaju. No, svjesni smo da nas čeka teška utakmica,' poručio je protivniku i hrvatskoj javnosti slovenski stručnjak.

Hajduk - Rijeka, izjave trenera Autor: Youtube