UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Matjaž Kek na velikim mukama; kako će se s ovime nositi momčad Rijeke?

01.12.2017 u 08:32

Bionic
Reading

U derbiju 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, Rijeka u subotu od 18 sati (Arenasport 3 na MAXtv) dočekuje Hajduk, a domaćin uoči dvoboja ima velikih problema sa sastavom

Rijeka je u Vinkovcima prekinula crni niz od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede, ali pred momčadi s Rujevice sada je još teži zadatak, jer stiže Hajduk koji se napunio samopouzdanjem poslije trijumfa u Kupu u Gradskom vrtu te prolaska u polufinale.

'Rijeci je dovoljno reći da dolazi Hajduk i odmah se pojave tenzije i emocije i ovo je utakmica za nas značajna. Očekujemo punu Rujevicu, kvalitetnu Rijeku i pozitivan rezultat', rekao je Matjaž Kek.

Slovenski stručnjak ne može mirno spavati, kadar kojem vjeruje nije mu pretjerano širok, a oslabljuju ga i ozljede. I Jadranskom derbiju nedostajat će dva važna ofenzivna igrača.

Hajduk - Rijeka 0:2 (9. kolo 2017./18.,17.9.), sažetak Autor: YouTube

Za Hebera se i prije znalo da je zbog povrede izgubljen do kraja jesenskog dijela, a novi udarac za aktualnog prvaka oprt je stigao od liječničke službe.

  • +5
HT Prva liga, 9. kolo: Hajduk - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za sraz s Hajdukom otpao je i Marko Vešović, Crnogorac je protiv Cibalije ozlijedio skočni zglob, ali ga neće uspjeti sanirati do subote.