liga nacija

Mateo Kovačić zabio je dva gola, ali nakon utakmice nije bio u euforiji: Primili smo tri glupa gola, a nadam se da ćemo sljedeći put odigrati bolje

17.11.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je ostanak u elitnom razredu Lige nacija iako je u susretu posljednjeg kola u Splitu izgubila od Portugala sa 2:3 (1:0), a u drugom susretu Francuska je pobijedila Švedsku sa 4:2.

Naravno, s obzirom da ni u sedmoj utakmici Hrvatska nije uspjela pobijediti Portugal, jasno je da su igrači bili razočarani rezultatom, no ipak ima razloga i za zadovoljstvo, jer ovog puta igra je bila na nivou kojeg očekujemo od viceprvaka svijeta, ali i zato što smo napokon dočekali Matea Kovačića.

Zabio je dva gola, s time da je drugi bio posebno lijep, a i postignut s igračem manje.

'Nažalost, primili smo tri glupa gola. Imali smo i crveni karton, ali ajde, ostali smo u skupini. Nadam se da ćemo sljedeći put odigrati bolje i pobijediti', rekao je Kovačić, a svoj je učinak komentirao ovako.

'Danas sam zabio dva gola s kojima sam sretan, ali mi smo kolektiv i uvijek gledam nogomet kao momčadski sport. Nisam zabio do sada puno golova za reprezentaciju tako da je ovo dobro'.

Pogodak Matea Kovačića možete vidjeti OVDJE.

  • +23
Hrvatska - Portugal, Liga nacija Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL