KRIZA STARE DAME

Massimiliano Allegri bio je potpuno jasan kada je komentirao svoj status u Juveu

23.05.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Torinska Stara dama proživljava teške trenutke nakon što je u posljednjih nekoliko dana ispala iz Europske lige, doživjela težak poraz na gostovanju kod Empolija, te kažnjena oduzimanjem deset bodova.

'Bilo bi kukavički da sada napustim Juventus', kazao je Massimiliano Allegri za Sky Sports.

Nakon što su Juventusu oduzeli deset bodova, torinski klub je pao s drugog na sedmo mjesto s minimalnim izgledima za plasman u Ligu prvaka.

'Želim istaknuti jednu stvar: Juventus je drugi na tablici, to smo zaslužili na terenu. Prihvaćamo sve, ali se stvarno nadam da će se ovo jednom zauvijek riješiti. Neka samo odluče gdje žele Juventus, recite nam i riješite problem. To je nedostatak poštovanja prema ljudima koji rade, igračima i trenerima. Ne govorim im što da odluče, samo tražim da odluče jednom zauvijek. Nevjerojatno je', dodao je.

Juventusu prijeti i kazna Europske nogometne federacije.

'Moram razgovarati s klubom i vidjeti što će biti. Ne znam hoće li nam uopće dopustiti igrati u Europskoj ligi, morat ćemo pričekati i vidjeti', dodao je.

Juventus je trenutačno na sedmom mjestu sa 59 bodova. Na vrhu ljestvice je Napoli sa 86 bodova, Lazio ima 68, Inter 66, a Milan je četvrti sa 64 boda. Slijede Atalanta (61) i Roma (60).

U posljednja dva kola Juventus očekuju ogledi protiv Milana, te Udinesea.