DOSTA JE BILO

Massa se oteo kontroli: Zašto bih pomogao Alonsu?

22.09.2013 u 10:03

Bionic
Reading

Felipe Massa nema namjere propustiti Fernanda Alonsa tijekom Velike nagrade Singapura, dao je naznačiti nakon kvalifikacija...

Brazilski 32-godišnji vozač napušta Ferrari na kraju sezone i želi se u posljednjih sedam utrka predstaviti F1 šefovima drugih ekipa u najboljem mogućem svjetlu, da bi dobio posao za 2014. godinu.

Dobar posao obavio je u kvalifikacijama za noćnu utrku u Singapuru, u kojima je pobijedio Alonsa i startat će kao šesti, ispred timskog kolege. Iako se Španjolac bori za titulu prvaka, njegov 'suigrač' nema mu namjere olakšati posao u ovoj utrci.

'Kakvu mu ja pomoć mogu dati? Sebastian starta prvi i Fernando se mora moliti da mu se pokvari auto. Neće biti lako završiti ispred njega ako se nešto ne dogodi. Iskreno, ne mogu puno pomoći. Odvest ću najbolju moguću svoju utrku, jer želim zadnjih sedam utrka s Ferrarijem odraditi što bolje. Iskreno, ne mislim da je Fernandu potrebna moja pomoć,' izjavio je Felipe Massa pa se osvrnuo na slabu formu svoje ekipe na ovoj uličnoj stazi:

'Razlika u odnosu na najbolje je velika, a približiti se Red Bullovima i Mercedesima je nemoguće jer nemaju tolikih problema s držanjem na stazi koja nama definivno ne odgovara.'