Izgubio razum

Marseille upisao pobjedu u gostima, a Igor Tudor izgubio živce zbog jednog svog igrača kojeg će oštro kazniti: Potpuno je poludio!

03.01.2023 u 08:37

Bionic
Reading

Iako je moćni francuski klub Marseille, koji vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, upisao novu prvenstvenu pobjedu pale su teške riječi

Važna tri boda osvojio je Marseille na gostovanju kod Montpelliera gdje je slavio 2:1. No, osim tri osvojena boda te činjenice da je Marseille imao vodstvo od 2:0 neke stvari se nisu dopale Igoru Tudoru.

Naime, u samoj završnici stvari su se po Marseille totalno zakomplicirale nakon što je u 87. minuti Nuno Tavares dobio crveni karton. Ali način na koji je isključen je bizaran i jako je naljutio Tudora. Naime, Tavares je ušao u kazneni prostor protivnika i imao je priliku povećati vodstvo na 3:0. No, u driblingu je izgubio loptu pa je nakon toga namjerno po nogama s leđa udario protivničkog braniča. Ubrzo je nastala gužva, došlo je do naguravanja, a Tavares je očekivano isključen. I tu počinje drama Marseillea…

Naime, s igračem više domaći su ubrzo uspjeli doći do gola u 91. minuti kad im je dosuđen jedanaesterac, ali do kraja utakmice nisu uspjeli zabiti još jedan gol i spasiti se poraza.

Naravno, sve što se događalo u završnici jako je naljutilo Tudora koji je između ostalog rekao:

'Potpuno je poludio. Nakon ovog će dobit lijepu kaznu', kazao je između ostalog Tudor koji jedino može biti zadovoljan činjenicom da su osvojili tri boda i da su ostali treći na ljestvici s četiri boda iza drugoplasiranog Lensa. Vodeći PSG predvođen Messijem trenutačno ima osam bodova više od Marseillea.

Standings provided by Sofascore