drastična kazna

Marko Livaja zbog brutalnog prekršaja dobio pet utakmica kazne, sezona je za njega završena

25.04.2017 u 22:42

Bionic
Reading

Hrvatski napadač u momčadi španjolskog prvoligaša Las Palmasa napravio je pravu glupost na utakmici prošlog kola protiv Alavesa. ušao je u 83. minuti, a samo tri minute kasnije zbog nepotrebnog starta zaradio crveni karton...

Sezona je Marka Livaju završena! Disciplinska komisija nije imala milosti nakon što je hrvatski napadač u redovima Las Palmasa u prošlom kolu zbog brutalnog i apsolutno nepotrebnog prekršaja zaradio izravni crveni karton!

Autor: youtube

Da stvar bude gora, Livaja je u igru ušao u 83. minuti, a samo tri minute kasnije dobio je taj crveni karton. Zbog toga je kažnjen s pet utakmica zabrane igranja, a to znači da do kraja sezone više neće na teren. Livaja je i prije imao problema s disciplinom, u svim momčadima za koje je igrao - počevši od Cesene, Intera, Atalante, Rubin Kazana i na kraju Empolija - ostavio je dojam neprilagodljivog i bespotrebno ekscesnog nogometaša.

Ove je sezone Marko Livaja za Las Palmas u svim natjecanjima zabio sedam golova, pet u španjolskom prvenstvu, dva u Kupu kralja.