Ulazi u Legendu

Marko Livaja potpisao novi ugovor s Hajdukom pa poslao jasnu poruku navijačima, ali i protivnicima Bilih; njegove će riječi itekako odjeknuti

09.06.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Marko Livaja ostaje u Hajduku do 2024. godine, a njegove riječi nakon potpisa će oduševiti navijače Bilih

Navijači Hajduka danas su diljem zemlje otvarali šampanjac. Marko Livaja je potpisao novi ugovor koji ga s Bilima veže do ljeta 2024. godine, a navijači koji su ga na to nagovarali danima su ovu vijest proslavili kao da su osvojili naslov prvaka. Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine i ubrzo postao ključna figura splitskog sastava.

U 17 odigranih utakmica zabio je sedam golova i upisao osam asistencija. Navijače je kupio svojom borbenošću i oni su ga upravo uspjeli i zadržati u klubu. Sa svih strana stizale su mu poruke da ostane u klubu i iduće sezone, a on je na kraju to i učinio. Iako je imao ponude iz Turske koje su bile dosta bolje od Hajdukove, ovoga puta presudila je ljubav.

Hajduk mu je navodno dao 600.000 eura po sezoni, dok mu je primjerice turski Rizespor nudio 300.000 eura za potpis i milijun eura po sezoni. Livaja je izabrao Hajduk, a nakon potpisa se zahvalio navijačima.

'Prije svega želim zahvaliti svim navijačima. Od kada sam došao, a posebno u zadnjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve', poručio je Livaja nakon potpisa ugovora i time još jednom oduševio navijače koji već najavljuju kako će pokupovati njegove dresove i tako mu zahvaliti za ostanak i pomoći klubu i financijski.