PRIMANJE KOD ŽUPANA

Marko Kopljar otkrio svoju najveću želju

31.01.2012 u 14:05

Bionic
Reading

Požeško–slavonski župan Marijan Aladrović u utorak je primio rukometaša Marka Kopljara, Požežanina u dresu hrvatske reprezentacije, osvajača brončane medalje na netom završenom Europskom rukometnom prvenstvu

Prvo se nazočnima obratio župan Aladrović kojem je Marko poklonio svoj reprezentativni dres s brojem 8.

'Drago nam je što je Marko Požežanin i što je u idealnoj momčadi Europe.'

Kopljar kojem je tek prošla noć bila prva od početka Europskog prvenstva koju je cijelu prespavao istaknuo je da su u Srbiji postigli veliki uspjeh.

'Bio je to strašan uspjeh na nezgodnom terenu. Za moj individualni uspjeh najzaslužnija je ekipa, odnosno podrška mojih suigrača. Danas sam ja bio najbolji sutra će netko drugi, treći jer stvarno na svakoj poziciji imamo po dva najbolja igrača,' skromno je kazao Kopljar kojeg već u srijedu čeka prvi trening u Zagrebu.

Idućih petsto dana, dodao je Kopljar neprestano će biti u pogonu jer pauze skoro neće ni biti. Prvenstvene utakmice, liga prvaka, kvalifikacije za olimpijske igre, pa najvjerojatnije nastup na istima, pa nova sezona.

'Moja najveća želja je sudjelovanje na Olimpijskim igrama. Mislim da je svakom sportašu to daleko iznad svega ostaloga. Još kada bi tamo uzeli medalju ma to bio kraj svijeta,' poručio je Marko koji je za sada zadovoljan sa svojim klubom te ne razmišlja o promijeni klupskog dresa.