legendarni Vatreni

Mario Stanić oduševio brutalno iskrenim komentarom o Luki Modriću i njegovom lošem otvaranju utakmice u Turskoj

29.03.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija u utakmici 2. kola D skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine pobijedila Tursku sa 2:0, zanimljivo je bilo čuti kako je utakmicu vidio legendarni Vatreni Mario Stanić

U paklenoj atmosferi u Bursi, pred 44.000 gledatelja, Hrvatska je golovima Matea Kovačića stigla do pobjede i važna tri boda u borbi za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. godine koje se igra u Njemačkoj.

Iako je Mateo Kovačić briljirao očekivano je najveće ovacije na Timsah Areni dobio legendarni 37-godišnji kapetan Luka Modrić koji se silno trudio, ali je na početku utakmice upisao neka pogrešna dodavanja. No, kasnije je odigrao maestralno i sudjelovao je u akciji za drugi gol Vatrenih kad je sjajnom loptom proigrao Marija Pašalića. Kakvo dodavanje!

Modrić je zbog svoje igre i svega što je ostvario u nogometu zaradio je ovacije 40 tisuća gledatelja na stadionu u Bursi, što samo dokazuje njegovu veličinu.

Tijekom gostovanja na Novoj TV, u ulozi stručnog komentatora, legendarni Vatreni Mario Stanić dao zanimljiv komentar nakon utakmice:

'Visjeli smo opasno u prvih 15-ak minuta, u trenucima njihove najveće dominacije nismo uspjeli zabiti gol i ohladiti ih. Također, u tih prvih 15 minuta smo vidjeli i da je Luka Modrić čovjek od krvi i mesa, jer ja se ne sjećam kad je on u tako kratkom vremenu dvaput krivo dodao', kazao je Stanić s osmijehom na licu.

Brutalno iskreni komentar koji sve govori i koji se brzo proširio medijima. A podatak da Modrić u ovim godinama igra ovako dobro i na ovako visokoj razini, zaista je rijedak u današnjem modernom nogometu. Kapa do poda kapetane!

  • +104
Kvalifikacije za Euro 2024: Turska - Hrvatska, 28.3.2023. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec