ostaje u milanu ili ne?

Mario Mandžukić mogao bi se naći u velikom problemu, a njegov menadžer otkriva što bi se moglo dogoditi na kraju sezone; je li ovo očekivano?

31.03.2021 u 11:39

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, koji je od siječnja ove godine član velikog Milana, navodno još nije siguran hoće li i sljedeće sezone igrati za isti klub

Dugo se čekalo gdje će Mario Mandžukić igrati nakon katarskog Al-Duhaila, a onda je u siječnju ove godine dogovorio suradnju s milanskim 'crveno-crnima'. Prema slovu ugovora, s klubom je trebao nastaviti suradnju i ukoliko Milan osigura plasman u Ligu prvaka.

Međutim, kako se Mandžukić zbog ozljeda baš i nije naigrao, skupivši tek 158 minuta u pet nastupa (četiri u Serie A i jedan u Europskoj ligi), navodno postoji mogućnost da se ugovor ipak ne produži.

No, Mandžukićev zastupnik Giovanni Branchini u razgovoru za Sky Sport Italiju, otkriva kakve su sve opcije na stolu, što se tiče statusa hrvatskog napadača u Milanu.

'Nažalost, dosad nije baš bio u prilici pomoći svojoj momčadi. Povratak? Sljedećeg tjedna bi se trebao vratiti treninzima", otkrio je agent.

Na pitanje hoće li Mario ostati u Milanu, bio je dosta kratak, ali i jasan.

'Na kraju sezone će pasti odluka hoće li ostati u Milanu, o tome će ovisiti i utakmice koje će odigrati. Naravno da postoje opcije produljenja čak i ako je igrač ozlijeđen, jer on do sada zbog njih nije mogao pomoći momčadi. Ali ta odluka će biti poznata na kraju sezone. Odluka hoće li ostati ili potražiti drugi klub', poručio je Branchini.