allegri ga uvjerio

Mario Mandžukić odbio europskog velikana i njegove milijune

24.08.2018 u 18:41

Bionic
Reading

Sada već umirovljeni hrvatski reprezentativac, ali još uvijek napadač Juventusa, Mario Mandžukić, ovog je ljeta dobio ponudu za transfer u Manchester United

Mario Mandžukić od odlaska iz Dinama, promijenio je već četiri kluba. Prvo je dvije sezone bio u Wolfsburgu, potom dvije u Bayernu, onda jednu u madridskom Atleticu, a od sezone 2015/16. je u Juventusu.

Ovog ljeta pak mogao je upisati u svoju biografiju i četvrtu ligu iz Liga petice, jer nakon Njemačke, Španjolske i Italije, dobio je pozvi iz Engleske, točnije Manchester Uniteda.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jose Mourinho svim ga je silama želio dovesti među 'vragove', a navodno mu je ponudio i puno veća primanja nego ih trenutno ima u Juventusu.

Tuttomercato piše kako Mandžukića nije smekšalo ni pet milijuna eura po sezoni koliko su mu nudili iz Uniteda, a ključni detalj u odluci da ostane u Torinu bio je sastanak s trenerom Massimilianom Allegrijem.

Mandžukić je dosad za torinski klub odigrao 139 utakmica i pritom postigao 34 pogotka. Kakvu će uimati minutažu ove sezone, s obzriom na dolazak Cristiana Ronalda tek trebamo vidjeti, no ako je ponosni Brođanin odlučio ostati, sigurno ima valjanih razloga.

Serie A, Chievo - Juventus Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL