još ništa nije gotovo

Marin Šipić je nakon teškog poraza ipak pronašao malo optimizma: Idemo sad 'poderati' sve do kraja i pokazati da zapravo vrijedimo!

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 14.01.2023 08:04
  • Objavljeno 14.01.2023 u 08:04
Bionic
Reading

Marin Šipić bio je najbolji strijelac hrvatske reprezentacije, u katastrofalnom 31:22 porazu od Egipta na startu SP-a zabio je pet golova...

'Ovo me se ni najmanje nismo nadali. Stalno smo govorili da smo dobri, da smo top ekipa. Jednostavno ne znam što se danas desilo', kazao je nakon poraza naš pivot Marin Šipić koji je s pet golova bio naš najbolji strijelac. No, Egipćani su nas razbili, nitko nije očekivao da će 'kauboji' doživjeti tako težak poraz.

'I dalje mislim da odigramo još deset utakmica s njima, da nijedna ne bi bila ovakva. Danas su odigrali fenomenalno, 'trpali' su sa svih mogućih pozicija. To nije nikakvo opravdanje. Mi moramo poboljšati obranu. Moramo se zgusnuti, moramo biti agresivniji', razmišlja Šipić i nastavlja:

'Opet se ponavlja klasična hrvatska priča. Nikad ne može lagano kod nas, uvijek je borba. Oni su, realno, cijelu utakmicu bili bolji od nas. Ne znam jesu li promašili tri šuta u cijeloj utakmici. Mi smo se mučili u obrani, mučili smo se sa 'zicerima'.'

  • +66
Hrvatska - Egipat, SP rukomet, 13.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Hrvatska je sad u teškoj poziciji, četvrtfinale izgleda kao nedostižan sam, ali Marin Šipić ne gubi nadu.

'Nije još ništa gotovo. Teže je nego što smo mislili da će biti, ali glavu gore - moramo 'poderati' sve do kraja i pokazati da zapravo vrijedimo. Kad smo čuli navijanje, svi smo protrnuli. Jako mi je žao i zbog njih, što su nas došli u ovako velikom broju bodriti. Nek' dođu opet. Iskupit ćemo se i bit ćemo bolji nego što smo bili danas', zaključio je Marin Šipić.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal