Zainteresiranih ne nedostaje

Marcelo Brozović napušta Inter; Antonio Conte planira hrvatskog reprezentativca prodati kako bi dobio novac za megapojačanje

20.07.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Antonio Conte se navodno planira riješiti Marcela Brozovića kako bi skupio novac za N'Gola Kantea iz Chelseaja

Inter Milan se već priprema za iduću sezonu. Antonio Conte čija je momčad ove sezone ispustila preko 20 bodova želi se osigurati da se to ne ponovi i iduće sezone, a prva želja mu je veznjak londonskog Chelseaja i francuske nogometne reprezentacije N'Golo Kante.

Kante je u Chelsea stigao na ljeto 2016. godine za 35 milijuna eura iz Leicester Cityja i od tada se prometnuo u jednog od najboljih veznjaka na svijetu. Chelsea ne planira prodaju svojeg ponajboljeg igrača, ali u Interu se nadaju da će ih odobrovoljiti ponudom koja 'izbija iz cipela'.

U tu priču ulazi i naš Marcelo Brozović. Prema pisanju Tuttomercata Conte želi prodati Brozovića kako bi skupio novac za Kantea. Transfermarkt Brozovića procjenjuje na 48 milijuna eura što ga čini jednim od skupljima u Interu. Prodajom Brozovića bi skupili barem dio novaca za Kantea, a u Interu se nadaju da će ga lako prodati.

Zadnjih nekoliko prijelaznih rokova se dosta pisalo da su za Brozovića zainteresirani Arsenal, Liverpool i Real Madrid, a popis sigurno ne staje na tome pa njegova prodaja ne bi trebala biti veliki problem. Iako je Conte hrvatskog reprezentativca smatrao jednom od najjačih karika, nakon nedavnog incidenta navodno ga je spreman pustiti.

Podsjetimo, Brozović je nedavno izgubio vozačku dozvolu nakon što je u alkoholiziranom stanju u Rolls Royceu prošao kroz crveno svjetlo u Milanu. Klub ga je kaznio sa 100.000 eura kazne, a navodno je i Conte tu odlučio da je najbolji potez prodati hrvatskog veznjaka i namaknuti novac za Kantea. Tko zna, možda ga ponude i Chelseaju kao dio transfera.