NIJE PRVI PUT

Maradona u pomoć pozvao samog Boga

30.09.2009 u 10:26

Bionic
Reading

Argentini visi plasman na Svjetsko prvenstvo u JAR-u 2010, a izborniku Diegu Armandu Maradoni se trese stolica. Zato je Mali Zeleni u pomoć pozvao Boga

Legendarni nogometaš, a sada prvi stručnjak 'gauča', očigledno je postao svjestan da ne može sam odvesti Argentinu na završnicu najboljih reprezentacija, pa je pozvao pomoć.

'Bog me je sačuvao toliko puta, pa očekujem da će to učiniti i sada', kazao je argentinskim novinarima izbornik reprezentacije Diego Maradona nakon što je zazvao Božju pomoć da se Argentina ipak plasira na Svjetsko prvenstvo 2010.

U dvije zadnje utakmice kvalifikacija za SP 2010. Argentina igra s posljednjim Peruom i s Urugvajem, s kojim se bori za peto mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije. Ukoliko Argentinci izgube od Urugvaja u Montevideu, najvjerojatnije će ispasti i prvi put nakon 1970. neće biti na SP-u.

Maradona je često spominjao da mu je upravo Bog spasio život od ovisnosti od droge i alkohola, a gol koji je rukom postigao Englezima na SP-u 1986. sam je nazvao 'Božjom rukom'.