ZA DIEGA NAŠI FAVORITI

Maradona objasnio Ronaldu što ga čeka protiv Hrvatske!

24.06.2016 u 12:27

Bionic
Reading

Diego Maradona u svojoj kolumni za Times of India osvrnuo se na utakmicu Hrvatske i Portugala u kojoj vjeruje da će momčadska igra naših biti ključan faktor...

Legendarni Argentinac istovremeno prati Copa Americu i nogometni Euro. Svojim je sunarodnjacima poručio da se bez osvojene titule ne vraćaju u zemlju, a na europskoj nogometnoj smotri posebno ga je fascinirala igra Hrvatske.

#navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na EURU 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

'Vratili su se iz zaostatka protiv Španjolaca bez svojih najboljih igrača, to svjedoči koliko su čvrsti, odlučni i sposobni. Taktički su čvrsti, imaju strašnu kontru i otvaranje nakon samo nekoliko dodira lopte,' napisao je Diego Maradona u svojoj kolumni za Times of India. Vjeruje da su Hrvati favoriti i protiv Portugala.

'Portugal je previše ovisan o Ronaldu. Bio je briljantan protiv Mađarske, ali Hrvati će se pobrinuti da ne dobije puno lopti. Portugal mora pokrpati i rupe u obrani i veznoij liniji, jer u tim područjima greške dovode do ispadanja. Hrvatska u toj utakmici starta kao favorit,' zaključio je bivši najbolji nogometaš svijeta koji je odveo Argentinu to titule prvaka svijeta 1986. godine.