fa cup

ManUtd od dolaska Solskjaera 'gazi' sve, a snagu 'vragova' osjetio je Chelsea

25.01.2019 u 23:05

Bionic
Reading

U najzanimljivijem susretu 4. kola najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa Manchester United je kao gost svladao Arsenal sa 3-1 (2-1)

Gosti iz Manchestera poveli su sa 2-0 u razmaku od samo dvije minute kada su Sanchez (31) i Lingaard (33) iskoristili asistencije Lukakua, domaćima je nadu vratio Aubameyang (43) golom u završnici prvog dijela, ali je u nastavku Martial (82) potvrdio prolazak 'crvenih vragova' u osminu finala.

U drugom susretu 4. kola igranom u petak u dvoboju drugoligaša Bristol City je na svom terenu nadigrao Bolton Wanderers sa 2-1 (2-1). Goste je u vodstvo doveo Beevers (6), a preokret su donijeli O'Dowda (8) i Eliasson (30).

U subotu će igrati Accrington Stanley - Derby County, Swansea City - Gillingham, Shrewsbury Town - Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion West Bromwich Albion, Doncaster Rovers - Oldham Athletic, Middlesbrough - Newport County, Manchester City - Burnley, Portsmouth - Queens Park Rangers, Newcastle United - Watford, Millwall - Everton i Wimbledon West Ham United, u nedjelju su na programu dvoboji Crystal Palace - Tottenham Hotspur i Chelsea - Sheffield Wednesday, a u ponedjeljak Barnet - Brentford.