TEMPERAMENTNI Allegri

Mandžukićev trener zbog izjave uoči uzvrata kod Reala postao predmet sprdnje

11.04.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Na kultnom Santiago Bernabeu igra se uzvratna četvrtfinalna utakmice nogometne Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa (Arenasport 1, 20.45 sati). Obzirom da je Real u prvom susretu slavio 3:0 mnogi su mišljenja kako će uzvratna utakmica biti tek odrađivanje posla za Ronalda, Modrića i društvo. No, tako ne misli i trener Juventusa Massimiliano Allegri

Dapače, Massimiliano Allegri vjeruje u čudo, a tu pozitivnu energiju pokušava prenijeti i na sve svoje igrače. Tako je uoči odlaska u Madrid znakovito rekao:

'Tko ne vjeruje da možemo proći Reala neće ući u avion!', zagrmio je temperamentni Allegri.

Njegova izjava u većini talijanskih medija, a pogotovo na društvenim mrežama, popraćena je podrugljivim komentarima. Najblaže rečeno zbog toga je postao predmet sprdnje...

Iskusni stoper Juventusa Giorgio Chiellini također vjeruje u čudo. Stoga je poslao jasnu poruku svojim suigračima:

'U nogometu i životu nikad ne znaš što se može dogoditi. Potreba nam je savršena utakmica, sreća i zrno one pozitivne ludosti. Ako rano povedemo 1:0 sve je moguće', kazao je 33-godišnji Chiellini.

Podsjetimo, prošlog tjedna na u utakmici u Torinu Paulo Dybala zaradio je drugi žuti karton zbog čega neće igrati u uzvratnoj utakmici na Madridu. To je naravno velik udarac za Juventus. Ako tome dodamo da će zbog ozljede utakmicu propustiti i i stoper Barzagli onda je jasno kako su šanse Juventusa zaista minimalne.

No, čuda se u sportu često događaju pa je stoga razumljivo da i Allegri – koji će prema najavama u napad postaviti čak četiri igrača (Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Juan Cuadrado i Mario Mandžukić) - vjeruje u čudo.

  • +3
LIga prvaka, četvrtfinale: Real M. - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: N.N.