MOŽDA NIJE BILO NAMJERNO, ALI...

Mandžukićev trener ispao nekorektan; takva izjava poslije poraza u derbiju nije mu trebala

13.05.2019 u 08:25

Bionic
Reading

U derbiju 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je svladala Juventus 2:0, a gostujući trener Massimiliano Allegri utakmicu je nazvao manje važnom

U Juventusu su već odavno osigurali novi naslov, motivacija u svlačionici je pala pa nikoga nije začudio poraz kod Rome koja se bori za plasman u Ligu prvaka.

Poslije utakmice trener Allegri govorio je o svojoj budućnosti, a usput je i umanjio pobjedu Rome. Možda nenamjerno, ali nije bilo korektno prema velikom rivalu.

'Uprava će se pobrinuti za pojačanja, kao i svake godine sjest ćemo i razgovarati o tome kako poboljšati momčad. Ovo je bila važna godina u kojoj smo osvojili dva trofeja. U Ligi prvaka ispali smo u četvrtfinalu, ali su nam nedostajali važni igrači i platili smo zbog toga', rekao je Allegri.

Spominje se njegov odlazak...

'Moja budućnost? Imam još godinu dana ugovora, ali moramo jasno procijeniti ovu sezonu, trebamo imati jasnu ideju. Direktor Pavel Nedved rekao je 'tko će preživjeti, vidjet ćemo'. U srijedu ću razgovarati s predsjednikom.'

  • +5
Serie A, Roma - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poraz kod Rome?

'Ovakve utakmice su manje važne. Igrali smo dobro, ali smo u završnici promašili previše prilika. Da je utakmica bila važnija Chiellini bi napucao loptu na tribine', pokušao je Allegri pronaći alibi za posrtaj u Rimu, ali je nehotice omalovažio uspjeh domaćina.