NEMA PANIKE...

Mandžukić otkrio kada će Modrić nazad na teren

10.02.2015 u 16:30

Bionic
Reading

Mario Mandžukić ponovno je top vijest mnogih svjetskih medija. Njegova partija u demoliranju Reala s 4-0 u prošlom kolu Primere spada u red njegovih najboljih partija u karijeri

Asistencija, jedna 'predasistencija', nered koji je radio u veznom redu i obrani Kraljevskog kluba spada u red onoga što nazivamo vrhunski nogomet. Na kraju je sve sve okrunio golom, koji je postigao glavom pri kojem je vratar Casillas samo pogledom ispratio loptu u mrežu, a Ronaldo i društvo su pognute glave napustili su Vincente Calderon.

'Već je prošlo par dana i normalno da smo sretni što smo nadigrali Real i to nam je dobro za samopouzdanje, a pokazali smo kvalitetu da možemo igrati protiv najboljih, no već okrenuti novim izazovima,' izjavio je za Media servis Mario Mandžukić koji je ovom trenutku šesti najbolji strijelac Primere, u Atleticu je prvi s 11 golova, a ukupno ih je postigao 19 u svim natjecanjima.

'Pa dobro...sa statistikom se nikad nisam zamarao. Želim samo da ekipa u kojoj igram pobjeđuje, a ako mogu i ja tome pomoči i s golovima - naravno da mi je drago, a za za sada je dobro,' skromno će Mario.


Na terenu Atletico djeluje kao stroj, koji nije uvijek savršen, a koji kad mu staneš na put, ako ima svoj dan - melje sve pred sobom. Ukratko, djeluju kao dobra škvadra.

'Od prvog dana je tako, trener zna napraviti dobru atmosferu i koje je ovdje prava obiteljska. To se sve vidi na terenu, svi se odlično slažemo, borimo se, agresivni smo i želmo svih 90 minuta dati sve od sebe, a to je jedan od razloga zašto smo tako uspješni,' smatra naš reprezentativac. Kad smo kod trenera, Diego Simeone je i kao igrač bio veliki borac, tvrdoglav, sportski vrlo bezobrazan - baš kao i Mandžukić danas.

'Pa je! Znao sam to kad sam dolazio u Madrid jer je on takav karakter, a bio je takav i kao igrač što meni odgovara. To mi se pokazalo kao odličnim potezom, stvarno se super slažemo,' otkrio je Mandžukić.

U subotu je Cristiano Ronaldo slavio rođendan, a četiri 'poklona' dobio je i od gradskog rivala. Naš je reprezenativac ostao vrlo korektan.

'Neću to ništa komentirati,' poručio je Mandžukić.

Luka Modrić, sad je to jasno svima u Kraljevskom klubu, nedostaje - i Real s njim i bez njega ne izgleda isto. Kakva je zdravstvena situacija s Lukom, pitali smo Mandžu.

'Nismo se čuli, vjerojatno je bio na rođendanu. Znam da mu je bolje i da će se vratiti prije od najavljenog. Realu puno fali i oni ga očekuju što prije,' izvijestio nas je Mandžukić.


U ovom mjesecu vraća se i Liga prvaka gdje Atletico igra s Bayerom, a u ožujku s Norveškom nastavljamo kvalifikacijski ciklus za EURO. 'Samo da nas zdravlje posluži, poručio je Mandžukić.

'Normalno da u reprezentaciji želimo što manje ozlijeđenih, a vidjet ćemo i hoće li se Luka oporaviti jer i u reprezentaciji ga trebamo sasvim spremnog,' rekao je napadač Atletica.

Iako se nije baš lijepo rastao s Bayernom i trenerom Pepom Guardiolom, naš reprezentativac pamti samo sretne dane.

'Imao sam prelijepo razdoblje u Bayernu i ponosno sam nosio taj dres. Bio je sjajan odnos s navijačima i suigračima i ostat će mi zauvijek u sjećanju to vrijeme tamo. Ovo ostalo za mene je gotova priča, sad sam u novom klubu i pokušavam ovdje pisati lijepe priče kao što sam i u Bayernu,' zaključio je razgovor iz Madrida Mario Mandžukić.