BAYERN SE POJAČAVA

Mandžukić, osim s Guardiolom, u novoj sezoni i s Baleom?

16.02.2013 u 10:36

Bionic
Reading

Od ljeta novi trener Bayerna Pep Guardiola sprema se upustiti u žestoku bitku s Real Madridom za dovođenje Tottenhamovog najboljeg nogometaša Garetha Balea (23)

Engleski dnevnik Daily Mail navodi kako je Guardiola već skautirao Balea i kako će brznonogi Velšanin biti njegova najveća želja u ljetnom prijelaznom roku u kojem će mu čelnici bavarskog kluba na raspolaganje za transfere staviti oko 100 milijuna funti.

Baleova budućnost u Tottenhamu predmet je medijskih nagađanja već posljednja dva ljetna prijelazna roka, a po završetku sezone tema će se ponovo aktualizirati. Bale je ugovorno vezan za 'spurse' do 2016. godine, ali pitanje je mogu li ga u klubu zadržati, posebice s obzirom na ponude teške i do 50 milijuna funti koje se očekuju kako od Reala, tako i Bayerna.

'Ovo je vjerojatno najbolji nogomet koji sam igrao dosad u karijeri. Uživam u svom nogometu, a i momčad igra dobro, što mi olakšava stvari', komentirao je nedavno Bale koji je ove sezone u Premierligi zabio 13 golova.

Na upit o napisima koji ga povezuju s mogućim transferom, Bale odgovara:

'Ne obraćam previše pažnje. Koncentriran sam na svaku utakmicu i samo se nadam da će se moja forma nastaviti'.

Kako se ljeto bliži u Tottenhamu su ponovo suočeni s gubitkom najboljeg igrača, budući ih je prošlog napustio Luka Modrić