odmaraju

Mandžukić i Ronaldo elegantno su izbjegli susret s bivšim 'ljubavima'

23.07.2018 u 15:40

Bionic
Reading

Momčad Juventusa sljedeća dva tjedna provest će na turneji po SAD-u. 'Stara dama' će odigrati pripremne utakmice s Bayernom, Benficom i Real Madridom, a nastupit će i na All-Star utakmici MLS-a. No, trener Massimiliano Allegri na put je krenuo bez najboljih igrača, čak su osmorica na odmoru nakon SP-a, a među njima i Cristiano Ronaldo te naši srebrni - Mandžukić i Pjaca

Juve je put SAD-a krenuo poprilično desetkovan, u avionu se nisu našli Mario Mandžukić i Marko Pjaca koji su dobili slobodno do početka kolovoza, ali na popisu putnika nema ni Paula Dybale, Gonzala Higuaina, Juana Cuadrada, Rodriga Betancoura, Blaiesa Matuidija i Douglasa Coste. Da sve bude još znakovitije, nema ni Cristiana Ronalda koji je prije nekoliko dana za 105 milijuna eura u Juve stigao iz madridskog Reala.

Allegri je pojasnio kako su svi oni nastupali na SP-u te su i dalje na zasluženom odmoru, no 'zlobni' su talijanski mediji odmah kreirali i dodatnu priču.

'Povezali' su odmah to sa željom Cristiana Ronalda da izbjegne susret s donedavnim suigračima iz Reala (Juve s njima igra 5. kolovoza), te naravno odmah tu ubacili Marija Mandžukića i Douglasa Costu koji prije Juventusa igrali za minhenski Bayern (utakmica je na rasporedu 26. srpnja).

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da su si dali truda mogli su spomenuti i Higuaina koji je igrao za Real, no to im je vjerojatno bilo previše.

  • +5
Serie A, Juventus - Sampdoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Realno, Juventus će po SAD-u 'lutati' s rezervnom postavom, stvar će morati spašavati Pjanić, Khedira, Chiellini, Marchisio, Barzagli, Emre Can, Bernardeschi, Benatia... Protiv Bayerna našeg bivšeg izbornika Nike Kovača Juventus će po prvi puta na teren istrčati i bez Gigija Buffona koji je nakon 17 godina napustio 'staru damu' i potpisao za PSG.