TKO ĆE POBIJEDITI?

Mandžo dobio opasnog konkurenta u borbi za novi klub!

06.07.2014 u 15:35

Bionic
Reading

Prema pisanju AS-a, španjolski prvak Atletico Madrid i nastavlja lov na napadača, a u fokusu su i dalje Alvaro Negredo i naš Mario Mandžukić...

Spomenuti dnevni list navodi da se trener Diego Simeone u subotu vratio u Madrid, te da očekuje da će pitanje 'devetke' biti riješeno u najkraćem mogućem roku. Njegova prva želja je 28-godišnji Negredo koji je prošlo ljeto prešao iz Seville i Manchester City, ali je pri kraju sezone pao u drugi plan. Povremeni španjolski reprezentativac silno želi u Atletico što je navodno i rekao čelnicima Cityja, a AS tvrdi da je napadač spreman pristati i na znatno manju godišnju plaću od 4.5 milijuna koliko prima na Etihadu.

Atletico nudi 20 milijuna eura odštete, a City zasad pokušava izvući čak 30 milijuna što otežava posao. Dovođenje Mandžukića bi u tom smislu bilo znatno lakše jer je jasno da ga je Bayern spreman prodati ovo ljeto i to za manju cijenu. AS navodi da Mandžukićev agent Ivan Cvjetković ima ulogu posrednika između dva kluba, pri čemu za svoga klijenta traži četiri milijuna eura godišnje plaće. Atletico je, pak, spreman platiti 18 milijuna eura odštete.

Španjolski klub u ovom trenutku pregovara i sa Cityjem i s Bayernom, a obojica su igrača obaviještena da nisu jedina opcija. Zasad se čini da Atletico namjerava dovesti samo jednog od spomenutih nogometaša unatoč činjenici da je ovo ljeto izgubio dvojicu napadača - Diega Costu i Davida Villu. U zaključku AS navodi da bi već u idućih 48 sati Negredo ili Mandžukić mogli ''sletjeti'' na Vicente Calderon.