TEVEZ JUNAK JUVENTUSA

Mandži gol i razbijen nos, ali sve je bilo uzalud za Atletico!

16.09.2014 u 23:11

Bionic
Reading

U skupini A Lige prvaka prošlosezonski finalist, madridski Atletico započeo je novi pohod porazom kod Olympiakosa, dok je Juventus golovima Teveza uspio slomiti Malmo…

Simeoneova momčad na slab je način otvorila novu sezonu Lige prvaka. Nakon što se u prošlom izdanju prošetala neugodnom skupinom, ovaj će put sigurno imati problema, s obzirom da Olympiacos i Juventus imao kvalitetu poremetiti im planove.

Bila je to teška utakmica za našeg Marija Mandžukića. U trećoj minuti dobio je lakat u nos od Kassamija. Iznesen je s igrališta uz puno krvi, ali uspio je nastaviti utakmicu. U 13. minuti domaći su poveli golom Masuakua koji je dalekometnim udarcem prevario Oblaka. U 31. minuti još teža situacija za Atletico: Afellay je ostao sam i udvostručio prednost Olympiacosa.

Mandžo je malu zadovoljštinu dobio u 38. minuti kada je glavom pogodio na asistenciju Ansaldija, ali malo je to pomoglo, jer je u završnici Mitroglu dotukao Atletico, a gol Griezmanna bio je tek lažna nada. Atletico je bio bolji na terenu, no nije mu to pomoglo.

U drugoj utakmici očekivala se glatka pobjeda Juventusa, ali Malmo se žestoko branio. Ipak, u drugom dijelu Tevez je slomio suparnika, prvo krasnim golom nakon duplog pasa s Assamoahom, a onda iz slobodnog udarca u samoj završnici.

Skupina A:

Juventus – Malmo 2:0 (Tevez 59, 90)

Olympiakos – Atletico M. 3:2 (Masuaku 13, Afellay 31, Mitroglu 73 / Mandžukić 38, Griezmann 86)

Liga prvaka

Skupina A

Juventus - Malmo FF 2:0
Olympiakos - Atletico Madrid 3:2
Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.
1. Juventus 1 1 0 0 3
2. Olympiakos 1 1 0 0 3
3. Atletico Madrid 1 0 0 1 0
4. Malmo FF 1 0 0 1 0

Sljedeće utakmice

1.10. Atletico Madrid - Juventus
1.10. Malmo FF - Olympiakos