Solskjaer će odahnuti

Manchester United pronašao lijek za svoje muke: Engleski velikan dovodi stroj za golove vrijedan 70 milijuna eura

09.01.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Manchester United želi Napoliju preoteti Arkadiusza Milika koji pregovara oko novog ugovora, ali ti pregovori ne idu kako su Talijani zamislili

Napoli je u pregovorima s jednom od svojih najvećih zvijezda, poljskim napadačem Arkadiuszom Milikom. 25-godišnjem napadaču ugovor vrijedi od ljeta 2021. godine pa se u klubu žele osigurati i za period nakon toga.

Poljski reprezentativac je u Napoli stigao 2016. godine iz Ajaxa za 32 milijuna eura, a od tada je za klub odigrao 95 utakmica i zabio 44 gola. Ove sezone je u 12 nastupa mrežu zatresao 10 puta i tako potvrdio sjajnu formu koja je i razlog Napolijeve želje da mu produži ugovor.

Ipak, Napoli nije jedini koji želi poslovati s Milikom. Daily Mail piše kako pregovori oko novog ugovora ne idu baš najbolje, a tu situaciju želi iskoristiti Manchester United koji je Interu prodao Romelua Lukakua, a Alexisa Sancheza poslao na posudbu i sada mu nedostaje napadač.

Ostali su samo na Marcusu Rashfordu i mladom Masonu Greenwoodu pa već ove time žele pojačati taj dio ekipe. Idealno rješenje pronašli su u Miliku za kojeg Napoli traži 70 milijuna eura, ali od idućeg ljeta bi mu cijena mogla drastično pasti ako ne potpiše novi ugovor i uđe u zadnju godinu boravka u Napoliju. Zato bi Talijani mogli i sada prodati Milika za 10, 20 milijuna manje od traženog i spasiti što se spasiti da.