svi su odahnuli

Manchester United objavio fantastičnu vijest; najbolji strijelac 'crvenih vragova' je potpisao!

18.07.2023 u 19:58

Bionic
Reading

Engleski napadač Marcus Rashford (25) produžio je ugovor s Manchester Unitedom do lipnja 2028. godine, objavio je klub s Old Trafforda

Marcus Rashford (25), čiji je prethodni ugovor trebao isteći krajem lipnja 2024. godine, upisao je 359 nastupa za United otkako je debitirao 2016. godine.

Postigao je 123 gola u svim natjecanjima, pri čemu 30 u prošloj sezoni (od toga 17 u prvenstvu) koju su 'crveni vragovi' okončali na trećem mjestu.

'Pridružio sam se Manchester Unitedu kao sedmogodišnji dječak sa snom. Ta ista strast, ponos i odlučnost da uspijem još uvijek me pokreću svaki put kad imam čast nositi dres', rekao je Rashford za službene stranice kluba.

'Već sam doživio neka nevjerojatna iskustva u ovom nevjerojatnom klubu, ali još je puno toga za postići', dodao je napadač koji je u dresu engleske reprezentacije u 53 nastupa zabio 16 golova.

'Otkako se pridružio našoj Akademiji prije 18 godina, Marcus je simbol onoga što je potrebno za uspjeh kao igrač Manchester Uniteda', rekao je direktor kluba John Murtough i dodao:

'On je briljantan talent, ali i skroman, predan i poletan.'

Veliki je ovo posao za United jer je na Old Traffordu zadržan najbolji strijelac momčadi za kojeg je ovog ljeta veliki interes iskazao minhenski Bayern. Neki su izvori tvrdili kako je Marcus Rashford intenzivno razmišljao da prihvati ponudu Bavaraca, no sad navijači Manchester Uniteda mogu biti mirni jer će se na Old Traffordu oko njega graditi nova momčad 'crvenih vragova'.