DIJAMANT U PUNOM SJAJU

Manchester United i pola Otoka želi Džeku

05.04.2009 u 13:43

Bionic
Reading

Edin Džeko prolazi kroz najkreativnije razdoblje u životu. Stasiti napadač zabija kao od šale i Wolfsburg bi za njega uskoro mogao postati pretijesan

23-godišnji izdanak Željezničarove škole u zadnjih deset dana zabio je tri gola Belgiji i dva Bayernu, s BiH je na dobrom putu prema SP-u, a s Wolfsburgom na čelu Bundeslige. Ti podaci čine ga jednim od najatraktivnijih artikala sljedećeg prijelaznog roka, stoga su interesenti već bacili udicu.

Daily mail prenosi da je Džeko trenutno najpoželjniji napadač na europskom tržištu te da je za njegove usluge zainteresirano čak šest engleskih klubova. Utrku predvode Manchester United i Arsenal, a svoju priliku iz prikrajka čekaju Portsmouth, Blackburn, Sunderland i Birmingham.

Kraj toliko prosaca najviše razloga za zadovoljstvo trebao bi imati Wolfsburg, koji može trljati ruke i pratiti licitaciju bogatih Otočana. Uz varijantu s Manchesterom, taj list piše da će Ferguson sigurno krenuti u kupovinu ako ne zadrži Carlosa Teveza te da su na Old Traffordu spremni izdvojiti 12 milijuna funti.

Dijamanti su skupi, a ni Džeko nije iznimka.