BEZ PANIKE U KLUBU

Manchester u dugu, a 100 milijuna na računu

01.02.2010 u 19:01

Bionic
Reading

Proteklih tjedana dosta se pisalo o velikim dugovima Manchester Uniteda, no izvršni direktor 'crvenih vragova' David Gill smatra da nema razloga za zabrinutost

Premda engleski mediji raspolažu informacijom da Manchester United ima minus od 716,5 milijuna funti, u klubu tvrde da nije sve tako crno.

Tako jedan od prvih operativaca momčadi s Old Trafforda David Gill ne shvaća svu zabrinutost i paniku koja se stvorila u medijima vezano uz Manchester United. On je novinarima izjavio da engleski prvak ima dug koji je upola manji od spomenutog iznosa (360 milijuna funti).

Izvršni direktor potvrdio je da novac dobiven od prodaje Cristiana Ronalda nije utrošen na smanjenje minusa, nego da je još na računu. Zapravo, David Gill je izjavio da Manchester United ima u kešu više od stotinu milijuna funti koji se mogu koristiti i za pojačanja ako bude potrebno.

Tako navijači 'crvenih vragova' mogu barem malo odahnuti, jer se sve više spominjala i prodaja najveće zvijezde, Waynea Rooneyja, zbog financijskih problema.