OPTIMIST

Mamićeve velike riječi: Za imidž, prestiž, novac...

10.12.2014 u 13:10

Bionic
Reading

Dinamo u četvrtak protiv Celtica igra posljednju utakmicu skupine Europske lige (Arenasport 3, 9 sati), a dan uoči susreta pred novinarima su se pojavili trener 'modrih' Zoran Mamić i dokapetan Domagoj Antolić

Prvo je riječ uzeo Dinamov trener Zoran Mamić.

'Želimo u zadnjoj europskoj utakmici ostvariti pobjedu koja nam popravlja imidž, nosi prestiž, bodove za koeficijent i novac. Želimo igrati kao u Škotskoj gdje smo izgledali jako dobro, a pobjede u Puli i protiv Rijeke su nam dignule samopouzdanje. Ne slažem se da nema imperativa; prolaz nije u igri, ali svi drugi motivi su tu i treba 'poginuti' za pobjedu', rekao je Mamić te dodao:

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

'U jednoj utakmici svatko može svakoga dobiti; u kakvom god sastavu došli. Igrači koji su članovi Celtica sigurno nisu 'bezveze' i tko god dođe neće nam biti lako. Od svih europskih utakmica svakako me najviše 'peku' one protiv Aalborga i Celtica jer smo zaista bili jako dobri, ali zbog nedostatka sreće ostali bez ičega. Nakon takvih utakmica uvijek ostaje veći žal nego kada je protivnik bolji.

A evo kako razmišlja Domagoj Antolić.

'Raspoloženje u momčadi je odlično, nakon Rijeke, želimo dobiti Celtic i pobjedom završiti europsku sezonu. Uz sve što je već trener rekao da ova pobjeda nosi ja bih još dodao da nam nikako nije isto imati tri ili šest bodova.'