OPET SU KRIVI NOVINARI

Mamić: Zar nemamo dosta dušmana i bez Vas?

Zdravko Mamić

Zdravko Mamić

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj / PIXSELL

Tijekom skupštine HNS-a u Sheratonu, novinarima se obratio i nezaobilazni Zdravko Mamić, koji je u svojem stilu prokomentirao događaje vezane uz glavnu organizaciju hrvatskog nogometa

Izvršnog dopredsjednika Dinama mnogi s pravom nazivaju najmoćnijim čovjekom hrvatskog nogometa. Nije se moglo bez njegovog mišljenja o nedavnim događajima koji se dešavaju oko HNS-a.

'Stvarno je vrijeme da shvatite. Nevjerojatno je da se mi moramo braniti, da vi sudjelujete u fabriciranju laži i neistina. Ne želite da Hrvatska funkcionira kao normalno uređena pravna država jer 17. prosinca je održana skupština koja je verificirana. Žao mi je jer smo dugo godina bili ponos cijele Europe kao organizirani savez,' pričao je Mamić.

'Nepromišljenim nasiljem dijela delegata bacili smo mrlju na taj veličanstveni savez. No, mi smo Hrvati, specifični kad nema problema mi ćemo ga izmisliti. Ne mislim o tome što će gospodin Štimac misliti ili neće misliti ja samo znam što je istina. No, vi stalno tražite da komentiramo komentar, ja ne znam što nam je... Zašto prizivate kaos u hrvatskom nogometu koji je nešto najsvjetlije u ovom društvu. Ne pravim predstavu. Ne razumijem koji je vaš cilj... Što hoćete da sami sebe smijenimo!?,' govorio je Mamić koji se dotaknuo i novinara.

'Vi ste vrlo često zaprepašteni mojim rečenicama, a ja sam sada zaprepašten. Pa zar nemamo dovoljno dušmana?'

Da li će bilo kakva odluka ministarstva biti uplitanje politike u nogomet?

'Ne mogu prejudicirati. Vi stvarno volite stvarati kaos. Sto posto sam siguran da Minstrastvo uprave nikad neće poništiti skupštinu od 17. prosinca. To ne može napraviti nitko normalan i nitko odgovoran. Članovi dijela skupštine uopće se nisu žalili. Ministarstvo uprave nije džuboks u koji netko ubacuje želje. Oni su vratili predmet na Gradski ured i on bi to mogao promijeniti. Ne sjede tamo ljudi kojima će Brleković ili netko drugi naručiti što će raditi,' zaključio je Mamić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi