RIJEČ TRENERA

Mamić: Žao mi je što Split igra na takav način

01.11.2014 u 18:49

Bionic
Reading

Split i Dinamo s 'mršavih' 0:0 otovorili su 14. kolo MAXtv Prve lige. Utakmica sasvim sigurno nije mogla zadovoljiti oko dvije tisuće gledatelja u Parku mladeži, iako su oba trenera nakon utakmice 'isijavala zadovoljstvom' osvojenim bodom

Prvi je riječ dobio gostujući trener odnosno Zoran Mamić, koji je utakmicu doživio ovako.

'Ne mogu reći da sam zadovoljan, jer uvijek želim pobjediti utakmicu. Međutim, nemam previše stvari koje bih mogao zamjeriti svojim igračima. Izuzev dvije prilike koje smo dopustili Splitovim igračima a koje su proizašle iz naših grešaka. Kontrolirali smo utakmicu cijeli tijek, teren je bio izuizetno težak, bio je suh, bio je džombast, a Split se jako dobro branio i treba mu odati priznanje. Žao mi je da Split s ovakvim kadrom i s ovim igračima igra na ovakav način. A onda nema ni ljepote nogometa i teško je igrati'.

Tijekom tjedna Dinamo je igrao u Opatiji protiv istoimenog četvrtoligaša, a trener 'modrih' nakon loše utakmice čak je spominjao i ostavku. Ova utakmica očito nije nilo tako - loša.

Ovo uopće nije za uspoređivati. Momčad je igrala dobro, momčad je htjela, nije dozvolila Splitu da izađe sa svoje polovice.

Henriqueza nije bilo u kadru?

'Da, dobio je jedan udarac u Opatiji i nismo željeli riskirati s obzirom na utakmicu koja nas čeka u četvrtak. A nije ni bilo potrebe jer imamo širok kadar'.

I trener Matić komentirao je podjelu bodova.

'U konačnici sam zadovoljan, iako smo mi imali dvije izglednije situacije za postizanje pogodaka. Veseli me način n a koji su momci odgovorili današnejm protivniku. I mislim da smo zasluženo uzeli bod, a mogli smo i sva tri', rekao je trener Splita Ivan Matić