TKO JE TU HULIGAN?

'Mamić više nije dobrodošao u ložu na Poljudu!'

23.03.2014 u 22:56

  • +5

Zdravko Mamić fizički se sukobio s Ivom Begom

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Marin Brbić najavio je zabranu izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću dolaska u ložu poljudskog stadiona na sljedećem derbiju…

Podsjetimo, Mamić je svojim kontroverznim slavljem izazvao sukob sa 77-godišnjim bivšim splitskim nogometašem Ivom Begom, a također ga je udario i jedan mlađi navijač. Dan nakon incidenata na Poljudu, Splićani veličaju Begu kao narodnog junaka, a izvršnog predsjednika Dinama se uglavnom opisuje kao huligana, iako snimke s tribine pokazuju da baš i nije on bio taj koji je prvi potegnuo šakom.

U svakom slučaju, akteri su privedeni na policiju, a iz Hajduka najavljuju borbu protiv Mamićevog 'huliganizma'.

'Jasno je kao dan da jedno huligansko nije dobro došlo na nogometnim stadionima, a pogotovo ne u svečanoj loži, a pogotovo ne od visokih dužnosnika jednog kluba. Gospodin Zdravko Mamić poslije ovoga što je napravio nije dobrodošao u poljudsku ložu, na sljedeće utakmice Dinama. To će najvjerojatnije biti klupska odluka, to je trenutno moj stav,' izjavio je za Novu TV Marin Brbić, koji najavljuje da bi odluka Nadzornog odbora kluba mogla ići u tom smjeru.