OSVRT IZ DINAMA

Mamić: Vidi se iz aviona da predsjednik ne zna o čemu govori

29.09.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Saga o mafiji u hrvatskom nogometu, koju je (ne)svjesno pokrenuo predsjednik Ivo Josipović tijekom boravka u SAD-u, nastavlja se. Na cijelu priču sad se osvrnuo i Zdravko Mamić

'Vrlo je ružno i žalosno da se napada HNS koji je uz Dinamo među top deset institucija Hrvatske. U ovim trenucima, kad se događaju pljačke, ubojstva i neimaština, najlakše je nabaciti blato na uspješne. Razočaran sam načinom na koji jedan pristojan čovjek, kao što je predsjednik Ivo Josipović, priča o nogometu. Razočaran sam njegovim zadnjim izjavama. Vidi se iz aviona da on ne zna o čemu govori. Preporučio bih njemu i takvima da nemaju pravo unositi nemir', riječi su izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića koje prenosi portal 24 sata.

Čelni čovjek Dinama tako je prokomentirao izjavu predsjednika Ive Josipovića koji se tijekom boravka u SAD-u kratko osvrnuo na problem hrvatskog nogometa. Podsjećamo, dajući intervju hrvatskim iseljenicima, inače novinarima jedne nogometne stranice iz Los Angelesa, predsjednik je kratko kazao da u našem nogometu postoji mafija.