REPOVI DERBIJA

Mamić optužio Hajduk i Torcidu: Što je to Dinamo kriv?

14.12.2014 u 23:35

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić gostovao je u emisiji HTV-a o domaćem prvenstvu, u kojoj je ponovio da je neodigravanje derbija bio 'poraz nogometa' te optužio Torcidu za pritisak na igrače Hajduka da ne izađu na maksimirski teren...

'Što je to Dinamo kriv?', rečenica je koju je Zoran Mamić najviše puta ponovio tijekom emisije, pokušavajući reći da nije kriva najbolja momčad za loše stvari koje se događaju u našem nogometu, već druge koje ju ne mogu pratiti.

Mlađi brat Mamić se također osvrnuo na neodigrani derbi, a incident je opisao kao farsu i poraz nogometa te rekao da mu nije jasno zašto se Hajduk žalio na registriranih 3:0 za Dinamo.

'Oni su i 15 minuta prije početka već bili u autobusu,' rekao je pa optužio Torcidu:

'Mi znamo puno igrača iz Hajdukove svlačionice, znamo da su neki htjeli igrati i znamo da su se bojali Torcide. Mogu pričati što god hoće, ali znamo da su imali mobitele i kakvi su pozivi dolazili do njih. Naši igrači su prijatelji s njihovim igračima. Šteta je to za njihove igrače, na tribinama su bili brojni menadžeri i skauti i to je i njima bila sjajna prilika da se pokažu u dobrom svjetlu.'

Mamić smatra da Hajduk prvo treba počistiti ispred svog praga, a onda optuživati Dinamo, no smatra da je dijalog između dva kluba ipak dobrodošao.

Što je sve rekao Mamić, pogledajte ovdje