DERBI NA POLJUDU

Mamić objasnio kako će Dinamo igrati protiv Hajduka

30.08.2014 u 14:38

Bionic
Reading

Nakon što su izborili plasman u Europsku ligu, nogometaše Dinama u nedjelju očekuje gostovanje na Poljudu i veliki derbi protiv Hajduka

"Modri" nakon šest kola vode na ljestvici Prve HNL sa 16 bodova, šest više od Hajduka na trećoj poziciji. Trener aktualnog hrvatskog prvaka Zoran Mamić najavio je kako će njegova momčad i u Splitu ići na pobjedu.

"Dinamo će igrati onako kako jedino i znamo igrati, kroz kontrolu i posjed se nametnuti kao dominantna momčad i tako doći do prilika. Mi smo Dinamo i uvijek idemo po pobjedu," kazao je Mamić.

Strateg Dinama smatra kako njegovu momčad, uz dužan respekt kvaliteti Rijeke i ostalih hrvatskih klubova, očekuje po tradiciji najveća utakmica hrvatskog nogometa.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

"Veselimo se punom stadionu i momčad jedva čeka početak utakmice. Atmosfera u momčadi je fantastična," dodao je Mamić kazavši kako je upitan nastup Ademija i Machada.

Bit će to Dinamu zadnji susret prije reprezentativne stanke.

"Odigrali smo puno utakmica na visokom nivou tako da se momčad dosta trošila, ali za utakmicu protiv Hajduka to neće biti bitno. Riječi "umor" i "derbi" ne idu u istu rečenicu jer će svaki igrač koji dobije priliku igrati naći u sebi dodatnu snagu i dati sve od sebe," naglasi je Mamić prokomentiravši i snagu Hajduka.

"Radi se o dobroj i agresivnoj momčadi koja upravo kroz pritisak i agresiju dolazi do dobrih rezultata, posebno kod kuće. Dobri su, ali vjerujem u svoju momčad," zaključio je Mamić.