DINAMO IDE NA DRAGOVOLJAC

Mamić o velikom udarcu za klub, ali i o Haliloviću

20.02.2014 u 16:24

Bionic
Reading

Pred Dinamom je u petak ogled 23. kola MAXtv Prve lige protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj (18 sati, Arenasport 1)

Trener Dinama Zoran Mamić dan prije prvenstvenog ogleda 23. kola MAXtv Prve lige stao pred novinare i najavio ogled protiv Hrvatskog dragovoljca (petak, 18 sati Arenasport1). Glavna vijest u Maksimiru je teška ozljeda francuskog internacionalca Tavarela.

'Kasnije ćemo imati detaljnije informacije o njegovo ozljedi, a ako se potvrde prve sumnje onda se zaista radi o ozljedi prednjih križnih ligamenata i pričamo o pauzi od šest mjeseci. To bi bio veliki udarac za nas, što igrački, što ljudski što financijski', kazao je u uvodu Zoran Mamić, a prenosi službena stranica kluba

Mamić je kazao kako se zbog ozljede Francuza Dinamo neće odmah okrenuti tržištu.

'Možda ćemo morati investirati, ali ne prije ljeta jer su nam dostupni tek slobodni igrači'.

Što se tiče ogleda u petak u Kranjčevićevoj protiv Dragovoljca, Mamić će reći.
'Očekuje nas utakmica protiv Dragovoljca koji nam je već uzeo bodove na početku sezone tako da bez obzira na stanje na tablici moramo odigrati pravu utakmicu; danas nema laganih utakmica. Osim toga, čeka nas i težak teren jer najavljuju kišu, ali želimo nastaviti pobjednički niz'.

Na kraju konferencije za novinare Mamić se dotakao i situacije oko Alena Halilovića, ali čileanskog reprezentativca Juniora Fernandesa.

'U vezi Halilovića sve smo rekli. U kontaktu smo s Barcelonom i oni će doći u Zagreb na nastavak pregovora. Što se tiče Fernandesa mi smo ga posudili na godinu dana i mi ga možemo trajno otkupiti. Mi smo sretni s onime što je pokazao kod nas, da danas moramo odlučivati mi bismo ga kupili, ali vrijeme će pokazati', završio je trener Dinama.