HOĆE LI BITI KAŽNJEN?

Mamić nije dao izjavu, već je sjeo u auto i otišao

25.04.2015 u 22:40

Bionic
Reading

Dinamo je teško došao do pobjede u Zadru, no prema broju prilika, pobjeda je ipak zaslužena. Međutim, nejasno je zašto je trener gostiju Zoran Mamić, kojeg je čak i kolega sa Zadrove klupe Igor Štimac pokušao zaustaviti, sjeo u auto i otišao prije konferencije za novinare. Umjesto njega, na novinarska pitanja odgovarao je Damir Krzar

Pogotkom Marka Pjace u 85. minuti utakmice Dinamo je sa 1:0 svladao Zadar u utakmici 30. kola MAXtv Prve lige. Zagrebačka je momčad tako još za korak bliža cilju, odnosno, sezoni bez poraza, ali to očito nije bio dovoljan razlog da Zoran Mamić dođe pred novinare, već je sjeo u auto i otišao prema Zagrebu.

'Formirali smo dva čvrsta bloka, bili disciplinirani. Naravno, uvijek znajući kvalitetu Dinama, kako individulanu tako i momčadsku, mislim da smo u tih prvih 60 minuta imali dvije, tri izgledne prilike. I zato sam ponosan na svoje igrače, jer Dinamo u prvih 45 minuta prakitčki nije zapucao na gol. U drugom dijelu smo iz situacija u kojima smo napadali, lako i neprecizno rješavali onaj zadnji pas i događale su nam se kontre. Kad igrate protiv ovakve momčadi, želite li rezultat, morate postići pogodak. Danas prigode nismo iskoristili i to je jedino za čime možemo žaliti. Što se tiče igre, angažmana, mislim da su gledatelji mogli uživati', izjavio je trener Zadra Igor Štimac.

Potom je pred kamere Arenasporta stao Damir Krznar, Mamićev pomoćnik, koji je ovako komentirao slabu igru Dinama u prvih 45 minuta:

'Moram priznati da nakon fizičkog pražnjenja protiv Rijeke, a naročito emocionalnog, mi nismo očekivali čak i nešto puno bolje od ove utakmice. Tradicionalno, nama je Zadar teško gostovanje. Ali mogu reći da, generalno gledajući, možemo biti zadovoljni rezultatom.'