NIJE ZADOVOLJAN

Mamić nakon lake pobjede na Poljudu: Ljut sam kao ris!

16.03.2016 u 19:48

  • +5

Hrvatski nogometni kup, polufinale: Hajduk - Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Bionic
Reading

Zoran Mamić zadovoljan je rezultatom prve polufinale utakmice između Hajduka i Dinama, ali ne i igrom svoje momčadi u drugom poluvremenu na Poljudu...

Dinamo je prilično lako svladao Hajduk u srijedu usred Splita, golovima Soudanija i Ćorića, u susretu u kojem domaći nisu napravili mnogo opasnih prilika, a 'modri' su bili dominantni i u prvom poluvremenu mogli zabiti i više od dva pogotka.

Pobjeda 2:0 jamči mnogo toga Mamićevoj momčadi u uzvratu, no trener nije sretan sveukupnim dojmom.


Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi i na fantastičnom prvom poluvremenu, u kojem smo apsolutno kontrolirali utakmicu i bili pravi. No koliko me razveselo prvo poluvrijeme, ljut sam kao ris zbog drugog. Ne znam što se dogodilo, to je bilo ispod svakog nivoa. Nevjerojatno smo propuste radili i to nisu radila djeca, nego iskusni igrači. Nemam objašnjenja,' izjavio je Zoran Mamić nakon utakmice i otkrio da je Marko Pjaca slomio ključnu kost:

'Tužan sam zbog Marka, želim mu da ovo izdrži. Siguran sam da će se brzo vratiti i zaliječiti.'


Mamić je s dodavanjem Roga u veznu liniju iznenadio Burića i dobio taktičku bitku, ali smatra da ono pravo tek slijedi za vikend.

'Nedjelja utakmica mi je puno važnija, vodimo trku s Rijekom i ne želimo napraviti krivi korak. Moramo analizirati situaciju, vidjeti što je bilo dobro, a što loše,' zaključio je trener 'modrih' i još jednom naglasio da od svojih igrača traži da drže nivo igre i koncentraciju svih 90 minuta.