EVO ŠTO KAŽE!

Mamić je ovom izjavom umirio fanove Barce i Alena

03.04.2014 u 09:38

Bionic
Reading

FIFA je drastično kaznila Barcelonu te im zabranila sudjelovanje u sljedeća dva prijelazna roka. No što sve to znači za Alena Halilovića koji je na ljeto trebao stići na Camp Nou? U Dinamu su uvjereni da je sve u redu

FIFA nije imala milosti prema europskom nogometnom divu zbog kršenja pravila FIFA-e o dovođenju igrača mlađih od 18 godina. U svojem priopćenju FIFA je navela kako je Barcelona prekršila članak 19 Pravilnika u slučaju deset mladih igrača, a utvrđeno je još niz nepravilnosti.

No što je s Alenom Halilovićem koji je potpisao petogodišnju vjernost s Barcelonom i trebao bi na kraju sezone započeti avanturu s katalonskim ponosom? Po tom pitanju se oglasio sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić.

'Osobno sam kontaktirao Barcelonu. U razgovoru s čelnim ljudima dobio sam potvrdu da se to ne odnosi na transfer našeg igrača Alena Halilovića. Sve je u potpunom redu, Alen na ljeto odlazi u Barcelonu, ugovor je potpisan i ništa drugo se ne može dogoditi, u to budite uvjereni,' kazao je Zoran Mamić, čije riječi prenose SN.

Inače, u vezi cijelog slučaja službenim priopćenjem se javila i Barcelona.

'FC Barcelona će uručiti adekvatnu žalbu FIFA-i i ako bude potrebno i Sportskom arbitražnom sudu (CAS) kako bi sačuvali klupsku čast', stoji između ostaloga u klupskom priopćenju.

Izvorni članak pročitajte OVDJE