LJUTNJA ILI POSAO?

Mamić izbjegao Tiraspol pa u Dubrovniku dogovara(o) transfere?

07.08.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Da oko Zdravka Mamića nikad nema mira, svima je jasno. A potvrdio je to i u utorak, kada je nakon obavljenih svih carinskih i graničnih kontrola, jednostavno napustio svoju ekspediciju i, umjesto u Tiraspol, otputovao za Dubrovnik

Naravno, zasad ostaje tajna zašto je Mamić u posljednji tren promijenio odluku i umjesto s momčadi otputovao na uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, otišao prema Dubrovniku. Neki su mediji napisali da je razlog odustajanja od puta svađa s nekim od članova ekspedicije.

No kada se pročita između redova, a to je bila Mamićeva najava da ima želju dovesti još dva 'kapitalca', jednog stopera i jednog napadača, odluka da ode u prekrasni Dubrovnik. Možda je baš tamo - lomio - nekog od tih 'kapitalaca'.

U srijedu ujutro procurila je vijest da je Mamić dogovorio posao s jednim bivšim 'modrim', reprezentativcem Ognjenom Vukojevićem. Je li on jedan od te dvojice, ostaje nejasno, jer Ogi nije ni stoper, a posebice ne napadač. No znamo da je Vukojević čest gost Dubrovnika pa su se Mamić i igrač kijevskog Dinama možda našli baš u gradu pod Srđem.