VEČERA ZA PET

Mamić, Ćiro i Blažićko uz dobru klopu za istim stolom

14.07.2009 u 14:52

Bionic
Reading

Noć prije prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Pjunika u Jerevanu, Dinamova vrhuška organizirala je večeru na kojoj su bili i novinari. Zanimljivo je da su kumovi Mamić i Ćiro Blažević koji se svaki dan svađaju i mire sjedili jedan do drugog što znači da su 'ratne sjekire' zakopane

Na večeri u hotelu Marriot razgovaralo se o svemu; osim hrane, na meniju su se našle i nogometne teme. No zanimljivo je to da je na večeri bio i Ćiro Blažević, koji je u Jerevan došao kako bi pogledao armenske nogometaše s kojima se njegova BiH sastaje uskoro, ali je tu bio i Ivica Blažičko, koji se naglo oporavio od uvreda koje je na njegov račun uputio Zdravko Mamić.


Iako su Zdravko Mamić i Ćiro Blažević kumovi, njihov odnos svaki dan varira toplo-hladno. Od medijskog prepucavanja do grljenja pred objektivima fotoreportera. Sada je njihov odnos pun razumijevanja što govori i činjenica da su na večeri sjedili jedan pored drugoga. A pitanje je samo dokad.

Uz njih, na dobroj klopi u armenskoj prijestolnici bili su i Ivan Sunara, ali i Mate Lončar, poznat kao svjetski putnik Mate Biljarista.